Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2024 6

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2024 6

Beste Beachvolleyballers,

Wát een toernooi hebben we vorig weekend beleefd! Een geweldig deelnemersveld met zo'n 220 teams - zoveel teams mochten we niet eerder verwelkomen. En het weer hielp aardig mee, want afgelopen maandag was het pas écht nat. Spannende wedstrijden tijdens het toernooi en feest & ontspanning tot in de late uurtjes. De feesttent is beide avonden zeer goed bezocht, mede door het uitstekende draaiwerk van DJ's Herrie en Robin. Al met al een heel mooi toernooi met volop sport, feest en gezelligheid. Dank aan alle deelnemers!  We hebben veel positieve reacties ontvangen, waardoor we nu al uitkijken naar ons eerste jubileumtoernooi in 2025 - het eerste lustrum van Buiten! Beachvolleybal. Wat ons betreft weer op dezelfde locatie en we zijn ons nu aan het beraden op een datum, waarbij we vooral naar de maand juni kijken.  Wij als bestuursleden hebben wel gemerkt dat we het organiseren heel leuk vinden, maar dat het merendeel er ook niet jonger op wordt. Daardoor moeten we blijven hameren op de noodzaak om nieuwe bestuursleden aan ons bestuur toe te voegen. Dat is en blijft een voorwaarde om dit mooie toernooi te kunnen blijven organiseren.  Naast de deelnemers zijn we supertrots op onze vrijwilligers, die ook dit jaar weer een wereldprestatie hebben geleverd! We herhalen, dat dit toernooi zonder deze TOPPERS niet plaats had kunnen vinden!! We hopen dat we ook volgend jaar weer op hen mogen rekenen.

 

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Ook benieuwd of je op de gevoelige plaat bent vastgelegd? In een sportieve snoekduik om een bal nog nét te redden? Op onze website www.buitenbeachvolleybal.nl staan letterlijk honderden leuke foto's van het toernooi. En op de site van OldambtNu.nl staan nog meer - https://www.oldambtnu.nl/2024/06/14/het-buiten-beachvolleybaltoernooi-2024-wederom-een-groot-succes/  Check snel de foto's!

 

Suggesties/tips/opmerkingen

Graag ontvangen we van jullie suggesties, tips en/of opmerkingen voor het volgende toernooi in 2025 - dat is dus het jubileumtoernooi sinds de start in 2019 (zonder de twee 'coronajaren' 2020 en 2021, waarin het toernooi niet kon worden georganiseerd). Heb je een leuk idee, mail dit naar ons via info@buitenbeachvolleybal.nl, het formulier op de website of via social media. Dank alvast voor de inzendingen! 

 

En nu?

Het toernooi is afgelopen zondag afgesloten en we hebben daarna hard gewerkt om het terrein te ontruimen. Toch kijken we nú al uit naar 2025! Dit is nodig, omdat we veel moeten regelen- zeker met het oog op het jubileumtoernooi, waarvoor we wel een feestelijk tintje mee willen geven. Wij gaan ons nu richten op het bedanken van onze onmisbare vrijwilligers en nadenken over het toernooi van 2025. De definitieve datum staat nog niet vast, want we moeten nog een en ander afstemmen, maar we komen hierop later terug. Hou alvast rekening met een weekend in juni van komend jaar. Hierbij nogmaals de oproep voor nieuwe bestuurders: we zijn op zoek naar personen, die het leuk vinden om in een enthousiast team mee te draaien bij de voorbereiding en uitvoering van één van de grootste, leukste én gezelligste beachvolleybaltoernooien van Noord-Nederland. Ben jij of ken jij deze persoon/personen, reageer dan graag zo spoedig mogelijk per mail via: info@buitenbeachvolleybal.nl Wij wensen jullie een hele mooie zomer - hopelijk met meer zon en minder regen.

 

Tot later! Het bestuur: Gea, Germa, Lianda, Linda, Ger, Jan Koert, Jurjan en Wubbo

 

Nieuwsbrief 2024 5

Nieuwsbrief 2024 5
Beste Beachvolleyballers, De laatste nieuwsbrief voor het Beachvolleybaltoernooi 2024, dat over 3 dagen van start zal gaan! De spanning stijgt, maar de temperatuur nog niet echt. …
 

Nieuwsbrief 2024 4

Nieuwsbrief 2024 4
Beste Beachvolleyballers, Hierbij nieuwsbrief nr. 4 van 2024 - De spanning stijgt, want nog minder dan 2 weken tot de start van het Buiten! Beachvoll…