Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2024 4

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2024 4

Beste Beachvolleyballers,

Hierbij nieuwsbrief nr. 4 van 2024 - De spanning stijgt, want nog minder dan 2 weken tot de start van het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2024! We hebben het evenemententerrein gisteravond bezocht en we zijn optimistisch over de staat van het terrein. De grond lijkt vrij droog en volgens de weerkenners zullen er geen enorme hoosbuien vallen tot de start van het toernooi. Laten we hopen dat de weergoden ons gunstig zijn gezind!

Verzoek om ook deze brief te lezen én delen met jouw teamgenoten!

Toegang opbouw kampeerterrein

Let op: de aanvangstijd voor toegang tot het kampeerterrein op vrijdag 7 juni a.s. is 13:00 uur! Vanaf dat moment kun je jouw tent opbouwen. Tot dat moment is de organisatie nog volop in de weer met voorbereidende werkzaamheden. We zullen hier echt op toezien, dus maak het jezelf, de andere kampeerders én ons gemakkelijk door dit tijdstip te respecteren.


Dank alvast!

 

 

Pinnen kan!

Tijdens het toernooi hebben we de beschikking over meerdere pinautomaten. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt, dat er veel gebruik wordt gemaakt van pinnen. Dus pinnen? Graag!

 

 

Parkeerverbod

Let op: Tijdens het toernooi is het verboden om te parkeren op de Hoofdweg in Midwolda! Daar zal dit jaar wel op worden gehandhaafd. Er geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de Hoofdweg; parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Strandweg. Tijdens de piekuren zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden. Volg hun adviezen ajb op!

Een gezond alternatief is natuurlijk...de fiets! Wij zorgen voor een fietsenstalling aan de buitenzijde van het festivalterrein. Graag hier jouw fiets stallen en op slot zetten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal e.d.

 

 

Inschrijfstraat

De inschrijfstraat is geopend op vrijdag 7 juni a.s. van 17:00 - 18:00 uur.

Hier kunnen o.a. de kampeerkosten voor het overnachten op het kampeerterrein worden voldaan; in ruil daarvoor krijg je een tentlabel, die zichtbaar aan de tent moet worden bevestigd. Ook ontvangt elke tent een afvalzak en cateringlijsten voor zowel de vaste cateringtent gedurende het gehele toernooi als voor de Pommes On Tour foodtrailer op zaterdagavond.

De inschrijfstraat zal zich nabij/in de grote feesttent bevinden.

De kosten voor het kamperen zijn:

Overnachten (2 nachten) € 30,00 per 2-persoonstent

 • € 50,00 per 4-persoonstent
 •  
 • € 70,00 per 6-persoonstent
 •  
 • € 100,00 per 7 of meer-persoons tent

 

 

Speelschema Tournify

Hierbij nogmaals de informatie over het handige platform van Tournify. Hierin kun je jouw wedstrijden vinden en we verzoeken jou dan ook om het wedstrijdschema voorafgaand aan het toernooi te bekijken.

Dit kan op meerdere manieren:

1) Je kunt hierna de link aanklikken: www.tournify.nl/live/buitenbeach2024

2) Je kunt onderstaande QR-code gebruiken:

3) Je kunt ook de Tournify-app op je telefoon zetten en het toernooi zoeken met: Buiten!

Als je bij mijn team jouw teamnaam selecteert, dan zie je alle tijden wanneer je moet spelen of fluiten.

Stuur deze link door naar al je teamgenoten, zodat iedereen het schema op zijn telefoon kan zetten!

 

Huisregels

Graag jullie speciale aandacht voor het toernooireglement, dat we al enkele jaren hanteren. Hierin staan de afspraken, die we gezamenlijk met elkaar hebben gemaakt via deelname aan dit geweldige toernooi. We hebben nu eenmaal huisregels nodig om ons allen te helpen tijdens het toernooiweekend. Er zijn wel enkele wijzigingen, dus neem deze aandachtig door, want op naleving wordt zeker toegezien door het bestuur en de bewaking. Onderstaand enkele voorbeelden:

 • Het gebruik of meenemen van glaswerk tijdens het evenement is streng verboden. Zelf meegenomen dranken mag alleen in plastic.
 • Er worden geen auto's toegelaten op/nabij het kampeerterrein. Dit geldt ook voor op- en afbouw. 
 • Alleen op het kampeergedeelte mogen (zwak-alcoholische) dranken in blik worden gebruikt. Buiten het kampeergedeelte is blikwerk verboden.
 • Het hebben van open vuren, zoals kampvuren en vuurkorven (ook indien met asplaat) is niet toegestaan. 
 • In beslag genomen geluidsapparatuur wordt pas aan het einde van het toernooi teruggegeven.
 • Het gebruik van aggregaten is niet toegestaan.
 • Tijdens het evenement is het toegestaan te overnachten in tenten. Geen overnachting op het kampeerterrein toegestaan in caravans, vouwwagens en/of campers.
 • In beslag genomen alcohol wordt dit jaar niet meer teruggegeven en wordt direct weggegooid.
 • Verkoop, gebruik of aanwezig hebben van sterke drank (alcoholpercentage > 15%) is verboden.
 • Partytenten of parasols niet op het gras vóór de speelvelden plaatsen - dit belemmert het zicht van de wedstrijdleiding.
 • Deelnemers dienen zelf toiletpapier mee te nemen. Dit is bedoeld voor toiletgebruik in de avond- en nachtelijke uren. Vanwege misdragingen van bepaalde personen tijdens het vorige toernooi zijn we helaas genoodzaakt om deze regel in te stellen.

Bovenstaande regels staan op de website van Buiten! Beachvolleybal - zie www.buitenbeachvolleybal.nl/toernooi/reglement

Alle deelnemers en bezoekers dienen zich aan dit reglement te houden. Belangrijk! Vergeet niet teamleden en supporters over de inhoud van het reglement te informeren. Het document in pdf-format is gemakkelijk te downloaden.

Al gespot?

Heb je onze aankondigingen voor het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2024 al gezien in de omgeving van Blauwestad? Vanaf de rotonde bij de Beertsterbrug in Winschoten kun je deze op verschillende schermen lezen. Ook staan er 5 borden over het toernooi op 5 locaties in Winschoten, Scheemda, Beerta en nabij Finsterwolde.

 

Collega's gezocht!

Hele belangrijke oproep, die we graag met jullie delen: we zijn op zoek naar personen, die het leuk vinden om in een enthousiast team mee te draaien bij de voorbereiding en uitvoering van één van de grootste, leukste én gezelligste beachvolleybaltoernooien van Noord-Nederland. Ben jij of ken jij deze persoon/personen, reageer dan graag zo spoedig mogelijk per mail via: info@buitenbeachvolleybal.nl  Of meld je tijdens het toernooi bij één van de bestuursleden - wij zijn graag bereid om jou hierover meer te vertellen!

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger

Nieuwsbrief 2024 6

Nieuwsbrief 2024 6
Beste Beachvolleyballers, Wát een toernooi hebben we vorig weekend beleefd! Een geweldig deelnemersveld met zo'n 220 teams - zoveel teams mochten we niet eerder verwelkomen…
 

Nieuwsbrief 2024 5

Nieuwsbrief 2024 5
Beste Beachvolleyballers, De laatste nieuwsbrief voor het Beachvolleybaltoernooi 2024, dat over 3 dagen van start zal gaan! De spanning stijgt, maar de temperatuur nog niet echt. …