Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2023 6

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2023 6

Beste Beachvolleyballers,

De laatste nieuwsbrief vóór het Beachvolleybaltoernooi van 2023, dat over 3 dagen van start gaat! In de vorige nieuwsbrief werden de goede weersvoorspellingen aangehaald, maar het lijkt nóg warmer te worden dan men vorige week dacht. Hou hier graag rekening mee en neem maatregelen voor als het echt heel warm wordt. Dus elke speeldag goed insmeren en neem een zonnebril en een hoed/pet mee. Wij bereiden ons hier ook op voor, dus samen moet het goed komen.  Hieronder nog tips, aanwijzingen, e.d. Neem ze door, deel ze en heel graag tot a.s. vrijdag

 

 

Informatie voor speeldag 1 - vrijdag 9 juni 2023

 

Hierbij informeren we jullie graag over belangrijke informatie voor de eerste dag van het toernooi, ofwel vrijdag 9 juni a.s.

 • Let op: De eerste wedstrijden beginnen op vrijdag om 18:30 uurWees ruim op tijd, zodat we volgens planning kunnen starten.
 • Speelschema: we maken gebruik van het online programma Tournify - Hierbij nogmaals de link: www.tournify.nl/live/buitenbeach2023  
 • Scheidsrechters: elk team dient voor de wedstrijden een scheidrechter beschikbaar te stellen. Via bovenstaande link van Tournify kan iedere speler zien welk team voor welke wedstrijd een scheidsrechter dient te leveren. Zorg ervoor dat jouw teamleden op de hoogte zijn! 
 • Bij de inschrijfsstraat (zie onder) krijgt elk team nog een formulier met daarop de link en een QR-code, die je makkelijk kunt scannen.

             ---------------------------------------------------------------------------------------

 • De inschrijfstraat is geopend van 17:00 - 18:00 uur. Hier kunnen o.a. de kampeerkosten voor het overnachten op het kampeerterrein worden voldaan; in ruil daarvoor krijg je een tentlabel, die zichtbaar aan de tent moet worden bevestigd. Ook ontvangt elke tent een afvalzak én een cateringlijst. De inschrijfstraat zal zich nabij/in de grote feesttent bevinden. 
 • De kosten voor het kamperen zijn:
 •  

Overnachten (2 nachten)

€ 30,00 per 2-persoonstent

 

€ 50,00 per 4-persoonstent

 

€ 70,00 per 6-persoonstent

 

€ 100,00 per legertent

 

 

Tournify wedstrijdschema

 

Iedereen kan vanaf nu het wedstrijdschema bekijken via Tournify! De Tournify app is door technische redenen helaas niet beschikbaar voor ons toernooi, maar je kunt het schema wel online raadplegen. Dit is de link: www.tournify.nl/live/buitenbeach2023  Selecteer jouw team via “mijn team”, dan zie je alle tijden waarop je moet spelen of fluiten.

Stuur deze link door naar al je teamgenoten, zodat iedereen het schema op zijn telefoon kan zetten.

 

 

 

Huisregels

 

Graag jullie speciale aandacht voor het toernooireglement, dat we al enkele jaren hanteren. Hierin staan de afspraken, die we gezamenlijk met elkaar hebben gemaakt via deelname aan dit geweldige toernooi. We hebben nu eenmaal huisregels nodig om ons allen te helpen tijdens het toernooiweekend. Dus neem deze aandachtig door, want op naleving wordt zeker toegezien door het bestuur en de bewaking. Onderstaand enkele voorbeelden:

 • Het gebruik of meenemen van glaswerk tijdens het evenement is streng verboden. Zelf meegenomen dranken mag alleen in plastic.
 • Kamperen is alleen toegestaan voor de deelnemers aan het toernooi.
 • Alleen op het kampeergedeelte mogen (zwak-alcoholische) dranken in blik worden gebruikt. Buiten het kampeergedeelte is blikwerk verboden.
 • Het kampeerterrein is geopend vanaf vrijdag 10:00 uur en wordt zondag om 17:00 uur gesloten.
 • Verkoop, gebruik of aanwezig hebben van sterke drank (alcoholpercentage > 15%) is verboden.
 • Het hebben van open vuren, zoals kampvuren en vuurkorven (ook indien met asplaat) is niet toegestaan. 
 • Het gebruik van aggregaten is niet toegestaan.
 • Er worden geen auto's toegelaten op/nabij het kampeerterrein. Dit geldt ook voor op- en afbouw. 
 • Partytenten langs het strand mogen niet in de zichtlijn van de wedstrijdleiding staan.

Bovenstaande regels staan op de website van Buiten! Beachvolleybal - zie www.buitenbeachvolleybal.nl/toernooi/reglement  

Alle deelnemers en bezoekers dienen zich aan dit reglement te houden. Belangrijk! Vergeet niet teamleden en supporters over de inhoud van het reglement te informeren. Het document in pdf-format is gemakkelijk te downloaden. 

 

 

Pinnen? Ja, graag!

 

Tijdens het toernooi hebben we de beschikking over meerdere pinautomaten. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt, dat er veel gebruik wordt gemaakt van pinnen. Dus pinnen? Graag!!

 

 

Eigen beker mee

 

 

Gebruik van blik is buiten het kampeergedeelte niet toegestaan. De bewaking ziet hierop streng toe en dus hebben diverse deelnemers vorig jaar gevraagd of ze plastic bekers mochten hebben. We hebben dit veelal oogluikend toegestaan, maar dit jaar zal dit niet meer gratis zijn. Wil je een beker halen? Prima, maar dan graag € 0,50 aftikken. Tip: neem je eigen beker mee!

 

 

Parkeerverbod

 

Let op: Tijdens het toernooi is het verboden om te parkeren op de Hoofdweg in Midwolda! Er geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de Hoofdweg en de politie zal controleren. De gemeente Oldambt zal parkeerverbodsborden plaatsen. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Strandweg. Tijdens de piekuren zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden. Volg hun adviezen graag op. Een gezond alternatief is natuurlijk...de fiets! Wij zorgen voor een fietsenstalling aan de buitenzijde van het festivalterrein. Graag hier jouw fiets stallen en op slot zetten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal e.d. 

 

 

Klik hier voor onze website

 

 

 

 

 

Collega's gezocht!

 

Graag nogmaals jullie aandacht voor hét onderwerp, dat ons als bestuur doorlopend bezig houdt: nieuwe bestuursleden. We blijven op zoek naar personen, die het leuk vinden om in een enthousiast team mee te draaien bij de voorbereiding en uitvoering van één van de grootste, leukste én gezelligste beachvolleybaltoernooien van Noord-Nederland. Ben jij of ken jij deze persoon/personen, reageer dan graag zo spoedig mogelijk per mail via: info@buitenbeachvolleybal.nl  Of meld je tijdens het toernooi bij één van de bestuursleden - wij zijn graag bereid om jou hierover meer te vertellen!

 

 

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger

 

 

Nieuwsbrief 2024 2

Nieuwsbrief 2024 2
Beste Beachvolleyballers, In de tweede nieuwsbrief van dit jaar graag jullie aandacht voor de financiële kant van deelname aan het Be…
 

Nieuwsbrief 2024 1

Nieuwsbrief 2024 1
Beste Beachvolleyballers, De maand januari is inmiddels vergevorderd, maar toch willen we jullie allen een sportief, gelukkig en bovenal gezond…