Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2023 5

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2023 5

Beste Beachvolleyballers,

Het toernooi begint al over 12 dagen! En de weersvoorspellingen zijn fantastisch, dus alle seinen op groen voor een geweldig toernooi. Hierbij alweer de 5e nieuwsbrief van dit jaar met de nodige belangrijke onderwerpen voor 9, 10 en 11 juni a.s. 

In deze nieuwsbrief informatie over onder meer de BBQ, het speelschema, onze huisregels en parkeren. Deel dit graag met jouw team, want dan is iedereen op de hoogte. Alvast dank en veel leesplezier! 
 
Tournify wedstrijdschema

Iedereen kan vanaf nu het wedstrijdschema bekijken via Tournify! De Tournify app is door technische redenen helaas niet beschikbaar voor ons toernooi, maar je kunt het schema wel online raadplegen. Dit is de link: www.tournify.nl/live/buitenbeach2023 

Selecteer jouw team via “mijn team”, dan zie je alle tijden waarop je moet spelen of fluiten.

Stuur deze link door naar al je teamgenoten, zodat iedereen het schema op zijn telefoon kan raadplegen.

 
BBQ 

Hierbij de laatste oproep voor de BBQ! De oorspronkelijke aanmeldingstermijn verliep gisteren, maar we hebben deze termijn nog iets kunnen oprekken. De uiterste aanmelddatum is nu donderdag 1 juni a.s.! Daarna is aanmelding voor de BBQ op het toernooi echt gesloten. Dus stem graag af met jouw teamgenoten, want dan hoef je niet meer om jouw diner op zaterdagavond te denken - wel zo makkelijk!

Zoals in voorgaande nieuwsbrieven vermeld zal het ook dit jaar zal het mogelijk zijn om tijdens het toernooi op zaterdagavond na de wedstrijden gezellig met elkaar te gaan barbecueën. Hiervoor zijn bbq-pakketten in 2 varianten beschikbaar. En ondanks almaar stijgende prijzen zijn wij erin geslaagd om dit pakket voor dezelfde prijs als in 2022 aan te bieden. 

Elk barbecue-pakket bestaat uit 5 stukken vlees, twee soorten salades, stokbrood, kruidenboter en als toetje een bakje fruit. Dit is allemaal apart verpakt.

Er zullen meerdere barbecues staan waar je zelf kunt braden.

Je kunt kiezen tussen twee pakketten: een pakket met vlees of een vegetarisch pakket. Mocht je nog andere dieetwensen hebben, dan kun je deze bij de opgave vermelden.

Nieuwsbrief 2023 6

Nieuwsbrief 2023  6
Beste Beachvolleyballers, De laatste nieuwsbrief vóór het Beachvolleybaltoernooi van 2023, dat over 3 dagen van start gaat! In de vorige nieuwsbrief werden de goede …
 

Nieuwsbrief 2023 4

Nieuwsbrief 2023 4
Beste Beachvolleyballers, De zomer is in aantocht! Het weer van gisteren willen we heel graag tijdens het aankomende beachvolleybaltoernooi, dat al over 5 weken begint! De ni…