Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2023 4

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2023 4

Beste Beachvolleyballers,

De zomer is in aantocht! Het weer van gisteren willen we heel graag tijdens het aankomende beachvolleybaltoernooi, dat al over 5 weken begint! De nieuwsbrieven zullen elkaar in de aanloop naar het toernooi sneller opvolgen met telkens meer informatie. Ook nu weer een flink aantal onderwerpen en reminders - lees de nieuwsbrief graag door en deel de informatie met jouw teamgenoten. We kunnen alvast melden, dat de betalingen van alle teams binnen zijn. Dank daarvoor en hierdoor kunnen alle teams dus meedoen aan het toernooi. En we zijn heel trots dat we tijdens het komende toernooi maar liefst 173 teams mogen verwelkomen! Dit brengt wel een hoop werk met zich mee, want er wordt nu hard gewerkt aan het samenstellen van het speelschema met maar liefst méér dan 1.500 wedstrijden! Het definitieve speelschema wordt in de week voorafgaand aan het toernooi naar de deelnemende teams gestuurd. Het schema kan dan via de Tournify-app of op de website van Tournify worden geraadpleegd. We zullen in de nieuwsbrief van die week een link en een wachtwoord vermelden.

 

 

Huisregels

 

Graag jullie speciale aandacht voor het toernooireglement, dat we al enkele jaren hanteren. Hierin staan de afspraken, die we gezamenlijk met elkaar hebben gemaakt via deelname aan dit geweldige toernooi. We hebben nu eenmaal huisregels nodig om ons allen te helpen tijdens het toernooiweekend. Dus neem deze aandachtig door, want op naleving wordt zeker toegezien door het bestuur en de bewaking. Onderstaand enkele voorbeelden:

  • Het gebruik of meenemen van glaswerk tijdens het evenement is streng verboden. Zelf meegenomen dranken mag alleen in plastic.
  • Alleen op het kampeergedeelte mogen (zwak-alcoholische) dranken in blik worden gebruikt. Buiten het kampeergedeelte is blikwerk verboden.
  • Het hebben van open vuren, zoals kampvuren en vuurkorven (ook indien met asplaat) is niet toegestaan. 
  • Het gebruik van aggregaten is niet toegestaan.
  • Tijdens het evenement is het toegestaan te overnachten in tenten. Geen overnachting op het kampeerterrein toegestaan in caravans, vouwwagens en/of campers.
  • Geen bankstellen of fauteuils meebrengen naar het toernooi
  • Dit soort voorwerpen mogen namelijk ook niet in de containerbak worden gedeponeerd - gebeurt dit wel, dan zijn de bijkomende kosten aanzienlijk. Dit zullen we dan moeten verhalen op de overtreder(s) 

Bovenstaande regels staan op de website van Buiten! Beachvolleybal - zie www.buitenbeachvolleybal.nl/toernooi/reglement  

Alle deelnemers en bezoekers dienen zich aan dit reglement te houden. Belangrijk! Vergeet niet teamleden en supporters over de inhoud van het reglement te informeren. Het document in pdf-format is gemakkelijk te downloaden. 

 

 

BBQ 

 

 

Speciale aandacht voor de BBQ! We beseffen dat 5 weken tot aan het toernooi nog vrij lang is, maar de inschrijving hiervoor sluit op 27 mei a.s. Dat is al over 3 weken! Dus stem graag af met jouw teamgenoten of meld jezelf aan. Ook dit jaar zal het mogelijk zijn om tijdens het toernooi op zaterdagavond na de wedstrijden gezellig met elkaar te gaan barbecueën. Hiervoor zijn bbq-pakketten in 2 varianten beschikbaar. En ondanks almaar stijgende prijzen zijn wij erin geslaagd om dit pakket voor dezelfde prijs als in 2022 aan te bieden. 

Elk barbecue-pakket bestaat uit 5 stukken vlees, twee soorten salades, stokbrood, kruidenboter en als toetje een bakje fruit. Dit is allemaal apart verpakt.

Er zullen meerdere barbecues staan waar je zelf kunt braden.

Je kunt kiezen tussen twee pakketten: een pakket met vlees of een vegetarisch pakket. Mocht je nog andere dieetwensen hebben, dan kun je deze bij de opgave vermelden.

  Vleespakket (voorbeeld)       

                                                                           

  Vegetarisch pakket (voorbeeld)  

Elk pakket (vlees of vegetarisch) kost € 15,= per persoon.

Als je individueel of als team gebruik wilt maken van deze aanbieding, dan kun je het totaalbedrag vóór 27 mei a.s. overmaken op NL61 RABO 0356345432 ten name van Buiten! Beachvolleybal. Vergeet niet jullie teamnaam óf je eigen naam te vermelden en hoeveel vlees- en/of vegetarische pakketten je wilt bestellen (of eventuele andere wensen)! 

LET OP: Tijdens het weekend kunnen er geen pakketten meer worden besteld!

 

 

Wedstrijdbal + pomp

 

We rekenen erop, dat elk team een wedstrijdbal meeneemt. Hierdoor zijn er tijdens elke wedstrijd 2 ballen aanwezig en kunnen alle wedstrijden dus gewoon worden gespeeld, zonder dat er telkens naar een bal moet worden gezocht. Vergeet niet om ook een ballenpomp mee te nemen!

 

 

Oplaadpunt

 

Volgens de huisregels zijn aggregaten niet toegestaan. Dit zou betekenen dat mobiele telefoons, tablets, e.d. niet kunnen worden opgeladen. Daarin heeft de organisatie voorzien: we zullen een centraal oplaadpunt op het evenemententerrein creëren, waarschijnlijk in de buurt van de wedstrijdleidingunit. Hierop kunnen tot zo'n 20 apparaten worden aangesloten. Vergeet niet jouw eigen laadkabel(s) en powerbank(s) etc. mee te nemen! Ook kan dit oplaadpunt worden gebruikt voor het opblazen van jouw luchtbed (denk ook om evt. kabels hiervoor)

 

Party in de tent!

 

 

We willen er dit jaar weer een mooi feest van maken. Daarbij worden we geholpen door ervaren DJ's, die in de grote feesttent zullen optreden. Let op: de toegang is alléén bestemd voor de deelnemers en ook dit jaar weer gratis!!

  • Op vrijdagavond treedt DJ Kahera op. Vorig jaar op vrijdag heeft hij een puike show neergezet. Hij draait alweer enige jaren mee als Urban/Eclectic DJ in discotheken en clubs door heel Nederland, maar zijn repertoire is breder dan dat. Kahera was door heel Nederland te zien en horen als vaste DJ tijdens de Beste DJ van Nederland tour. Daarnaast deelde hij de booth met onder andere Dyna, The Partysquad, Hardwell en DJ Jean;
  • Op zaterdagavond verwelkomen we een nieuwe ster in onze feesttent: DJ Herrie! Hij draait al jaren op party's en in feesttenten en komt dit jaar naar ons toernooi om hier de boel op stelten te zetten. Komt allen!

De muziek start op vrijdagavond rond 20:30 uur; op zaterdagavond zal dit rond 21:00 uur zijn. 

 

 

Klik hier voor onze website

 

 

 

 

 

Collega's gezocht!

 

Helaas moeten we toch even terugkomen op dit verzoek - we hebben slechts één (1) reactie ontvangen.  Hulde aan diegene, die zich heeft gemeld, maar daarmee gaan we het niet redden. Dus nogmaals de oproep: we zijn op zoek naar personen, die het leuk vinden om in een enthousiast team mee te draaien bij de voorbereiding en uitvoering van één van de grootste, leukste én gezelligste beachvolleybaltoernooien van Noord-Nederland. Ben jij of ken jij deze persoon/personen, reageer dan graag zo spoedig mogelijk per mail via: info@buitenbeachvolleybal.nl  Of meld je tijdens het toernooi bij één van de bestuursleden - wij zijn graag bereid om jou hierover meer te vertellen!

 

 

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger

 

 

Nieuwsbrief 2023 7

Nieuwsbrief 2023 7
Beste Beachvolleyballers, Het regent buiten bijna onophoudelijk en het is lastig voor te stellen, dat de kerstman over 5,5 week voor de deur staat.…
 

Nieuwsbrief 2023 6

Nieuwsbrief 2023  6
Beste Beachvolleyballers, De laatste nieuwsbrief vóór het Beachvolleybaltoernooi van 2023, dat over 3 dagen van start gaat! In de vorige nieuwsbrief werden de goede …