Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2023 2

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2023  2

Beste Beachvolleyballers,

De inschrijving voor het toernooi in 2023 heeft onlangs plaatsgevonden en we zijn heel blij met het grote aantal enthousiaste deelnemers voor dit jaar. Hierbij nogmaals de data, mocht jouw team nog niet zijn ingeschreven: 9, 10 en 11 juni 2023. Plaats van handeling: het strand aan de noordkant van het Oldambtmeer in Midwolda.

Helaas komt dit toernooi niet vanzelf tot stand; daarvoor heb je veel vrijwilligers en een gemotiveerd bestuur nodig. We hechten aan de continuïteit van dit toernooi en daarom willen we inzetten op versterking én verjonging van ons bestuur. Daarom deze oproep aan alle lezers: we zijn op zoek naar personen, die het leuk vinden om in een enthousiast team mee te draaien bij de voorbereiding en uitvoering van één van de grootste en leukste beachvolleybaltoernooien van Noord-Nederland. 

Heb je interesse en/of wil je meer weten? Reageer dan zo spoedig mogelijk per mail via: info@buitenbeachvolleybal.nl
 
Stormloop aanmeldingen

De inschrijving op 28 januari jl. was weer een succes, want wij hebben meer dan 300 inschrijvingen ontvangen!! Wij zijn nu druk bezig om de dubbele aanmeldingen eruit te halen en om te kijken hoeveel teams er in de diverse klassen kunnen deelnemen. Op het moment dat wij alles hebben gefilterd en ingedeeld zullen wij dit aan alle teams kenbaar maken. Wij vragen dus nog even geduld van iedereen.
 
Zodra dit is afgerond, dan zullen wij jullie via e-mail vragen om het teamgeld over te maken -hiermee is jullie deelname aan het toernooi bevestigd.
 

Klik hier voor onze website
 
Laatste plekken!
Wij hebben nog plek in de volgende klassen:
 
Heren hoog 2x2                            - nog 3 plekken
Dames hoog 4x4                           - nog 2 plekken
Dames competitie laag 4x4           - nog 3 plekken
 
Graag zo snel mogelijk aanmelden via www.buitenbeachvolleybal.nl/inschrijven
 
Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger
 

Nieuwsbrief 2024 2

Nieuwsbrief 2024 2
Beste Beachvolleyballers, In de tweede nieuwsbrief van dit jaar graag jullie aandacht voor de financiële kant van deelname aan het Be…
 

Nieuwsbrief 2024 1

Nieuwsbrief 2024 1
Beste Beachvolleyballers, De maand januari is inmiddels vergevorderd, maar toch willen we jullie allen een sportief, gelukkig en bovenal gezond…