Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2022 7

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2022 7

Beste Beachvolleyballers,

Wat was het een feest! Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2022 is nog geen twee weken achter de rug en de rust is weergekeerd op het Noordstrand in Midwolda. We kunnen met z’n allen terugkijken op wederom een geslaagd en zonnig beachvolleybalweekend. Dat maken wij ook op uit de reacties, die we van jullie als deelnemers én van toeschouwers hebben ontvangen. Dus dank aan jullie allen!

In deze nieuwsbrief blikken we even terug, maar ook vooruit - veel leesplezier!

 
Klik hier voor onze website
 
 
 
Foto's!
 
Wat is er leuker om herinneringen op te halen aan een geweldig weekend vol sport & fun? Juist!  'Gelukkig hebben we de foto's nog' Op onze website www.buitenbeachvolleybal.nl staan letterlijk honderden leuke foto's van het toernooi, inclusief de groepsfoto's én foto's van de winnende teams. Sta jij er ook op? #nagenieten
 
Suggesties/tips/opmerkingen
Graag ontvangen we van jullie suggesties, tips en/of opmerkingen voor een volgend toernooi. Heb je een leuk idee, aarzel dan niet en mail dit naar ons via info@buitenbeachvolleybal.nl, het formulier op de website of via Facebook. We zijn zeer benieuwd naar de inzendingen - alvast dank! 
 
Volgend jaar
Jazeker, we denken nú alweer na over een volgend toernooi! Zo'n succesvol weekend smaakt naar meer, toch?! Wat ons betreft op dezelfde plek aan het Noordstrand van het Oldambtmeer. We hebben qua datum zelfs al een mogelijk idee, want dit zou best 's in het weekend van 9 tot en met 11 juni 2023 kunnen plaatsvinden.

Met de nadruk op 'kunnen', want we willen eerst een en ander uitzoeken, zoals bijvoorbeeld overlap met andere evenementen of de bereidheid van vrijwilligers om ons te helpen. Het is dit jaar qua organisatie weer gelukt, maar we komen écht handen en voeten te kort - letterlijk... Dus wederom een dringende oproep aan jullie allen om hierover mee te denken - deel je ideeën hierover graag met ons. Het aantal reacties zullen we meenemen in onze evaluatie in de maand juli. Direct aanmelden om ons te helpen is nog beter!


Wij wensen jullie een hele mooie zomer - geniet ervan!

Het bestuur:
Gea, Germa, Laura, Lianda, Linda, Ger, Jan Koert, Jurjan en Wubbo

Nieuwsbrief 2023 1

Nieuwsbrief 2023  1
Beste Beachvolleyballers, 2023 is inmiddels in volle gang, maar toch wensen we iedereen alsnog een gelukkig, gezond en sportief jaar! Daaraan willen we zelf ook ee…
 

Nieuwsbrief 2022 6

Nieuwsbrief 2022 6
Kun je de e-mail niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief online   Beste Be…