Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2022 6

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2022 6

 

Beste Beachvolleyballers,


Hierbij de laatste nieuwsbrief voor het toernooi, want Het.Gaat.Beginnen! Vandaag gaat het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2022 van start. Wij kunnen niet wachten en daartoe hebben we alle reden: vanaf eergisteren is er door de organisatie én enkele vrijwilligers (dank daarvoor!!) keihard gewerkt om het lege evenemententerrein om te toveren in een gezellig sportdorp - met een grote feesttent, cateringfaciliteiten, douchegelegenheid e.d. Het weer werd gisteren steeds beter - met een stralende zon - en de vooruitzichten zijn gewoon goed te noemen.

Hieronder nog last minute nieuws - lees dit graag door, voordat je dadelijk onze kant opkomt. Goede reis gewenst en tot later!

 
 
Klik hier voor onze website
 
Kamperen
Vanaf 10:00 uur vanochtend is het kampeerterrein geopend. Dit terrein is al ingericht - de bouwhekken staan rondom het terrein en de kampeervelden zijn met rood-wit lint gemarkeerd. De tenten moeten hierbinnen blijven. Let goed op de smallere looppaden, die vrij moeten blijven in verband met eventuele calamiteiten. Houd er ajb rekening mee dat tenten, die toch buiten de gemarkeerde velden staan, afgebroken en verplaatst dienen te worden. Tevens mogen de tenten niet aan het hekwerk worden bevestigd, enerzijds vanuit veiligheidsoverwegingen, maar ook omdat bepaalde hekken eventueel nog kunnen worden verplaatst.

Tip: door de hevige regenval in de afgelopen dagen kan de ondergrond nog behoorlijk nat zijn - neem dus een zeil of stuk plastic mee om onder je tent te leggen en daarmee optrekkend vocht te voorkomen. Na het toernooi kun je dit in de grote afvalcontainer kwijt. 
 
Social media
Check graag de social media accounts van Buiten! Beachvolleybal op Facebook en Instagram! Mis bijvoorbeeld niet het praktische nieuws, dat we eergisteren hebben gedeeld over het wedstrijdreglement - daarin staat dat elk team zelf een bal dient mee te nemen. Deze worden niet door de organisatie geleverd. 

We wijzen erop, dat iedere deelnemer op de hoogte dient te zijn van de geldende regels. Er zal strenger worden toegezien op de aanwezigheid van teams, bij zowel de wedstrijden die ze moeten spelen als de wedstrijden die ze moeten fluiten. Is een team twee keer afwezig dan zal er gekeken worden naar de consequenties. Uitsluiting van het toernooi behoort hierbij tot de mogelijkheden. Laten we deze situatie voorkomen door gewoon aanwezig te zijn!
 
Huisregels
Hierbij wijzen we ook nog 's op onze huisregels, die tijdens het toernooi van kracht zijn. We verzoeken je vriendelijk om deze regels te lezen, zodat je weet wat wel of niet is toegestaan. We benadrukken dat op naleving van deze regels door het bestuur én de bewaking wordt toegezien. Onderstaand enkele voorbeelden:
 • Het gebruik of meenemen van glaswerk tijdens het evenement is streng verboden. Zelf meegenomen dranken mag alleen in plastic.
 • Alleen op het kampeergedeelte mogen (zwak-alcoholische) dranken in blik worden gebruikt. Buiten het kampeergedeelte is blikwerk verboden.
 • Toegang voor motorvoertuigen op het kampeer- en festivalterrein is verboden.
 • Het kampeerterrein is geopend vanaf vrijdag 10:00 uur en wordt zondag om 18:00 uur gesloten.
 • Verkoop, gebruik of aanwezig hebben van sterke drank (alcoholpercentage > 15%) is verboden.
 • Afval dient in de daarvoor bestemde containers op het terrein te worden gegooid. Op een centraal punt op het terrein staat een grote container waar volle vuilniszakken en groot afval in kan worden gedeponeerd. Neem zelf ook vuilniszakken mee.
 • We wijzen erop, dat iedere deelnemer op de hoogte dient te zijn van de geldende regels. Er zal strenger worden toegezien op de aanwezigheid van teams, bij zowel de wedstrijden die ze moeten spelen als de wedstrijden die ze moeten fluiten. Is een team twee keer afwezig dan zal er gekeken worden naar de consequenties. Uitsluiting van het toernooi behoort hierbij tot de mogelijkheden. Laten we deze situatie voorkomen door gewoon aanwezig te zijn!
Bovenstaande regels staan op de website van Buiten! Beachvolleybal - zie www.buitenbeachvolleybal.nl/toernooi/reglement.  Het document in pdf-format is gemakkelijk te downloaden. 

Alle deelnemers en bezoekers dienen zich aan dit reglement te houden. Belangrijk! Vergeet niet teamleden en supporters over de inhoud van het reglement te informeren; de contactpersoon van elk team is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn/haar teamleden en meegereisde supporters.

 
Informatie voor speeldag 1 - vrijdag 10 juni 2022
Nogmaals jullie aandacht voor onderstaande belangrijke informatie voor de eerste dag van het toernooi, ofwel vandaag 10 juni!
 • Let op: De eerste wedstrijden beginnen op vrijdag om 18:30 uur! Wees ruim op tijd, zodat we volgens planning kunnen starten.
 • Speelschema: we maken gebruik van het online programma Tournify - bij de inschrijfstraat (zie hieronder) ontvang je o.a. een cateringlijst, waar de link naar de Tournify-app op staat, waarmee je tijdens het gehele toernooi de wedstrijdschema's en uitslagen kunt raadplegen.
 • Scheidsrechters: elk team dient voor de wedstrijden een scheidrechter beschikbaar te stellen. Voor de contactpersonen van de deelnemende teams: Download dit schema, deel dit met jouw team en zorg dat je dit bij je hebt tijdens het toernooi. 
             ---------------------------------------------------------------------------------------
 • De inschrijfstraat is geopend van 17:00 - 18:00 uur. Hier kunnen o.a. de kampeerkosten voor het overnachten op het kampeerterrein worden voldaan; in ruil daarvoor krijg je een tentlabel, die zichtbaar aan de tent moet worden bevestigd. Ook ontvangt elke tent een afvalzak én een cateringlijst. De inschrijfstraat zal zich nabij/in de grote feesttent bevinden. 
 • De kosten voor het kamperen zijn:
 • Overnachten (2 nachten) € 30,00 per 2-persoonstent
    € 50,00 per 4-persoonstent
    € 70,00 per 6-persoonstent
    € 100,00 per legertent
 
Oplaadpunt
Volgens de huisregels zijn aggregaten niet toegestaan. Dit zou betekenen dat mobiele telefoons, tablets, e.d. niet kunnen worden opgeladen. Ook daarin heeft de organisatie voorzien: er is een centraal oplaadpunt op het evenemententerrein aanwezig, naast de blauwe wedstrijdleidingunit. Hierop kunnen tot zo'n 20 apparaten worden aangesloten. Vergeet niet jouw eigen laadkabel(s) en powerbank(s) etc. mee te nemen!
Ook kan dit oplaadpunt worden gebruikt voor het opblazen van jouw luchtbed (denk ook om evt. kabels hiervoor). 
Pinnen en bonnen
Tijdens het toernooi hebben we de beschikking over 2 pinautomaten. In 2019 hebben we gemerkt, dat er veel gebruik wordt gemaakt van pinnen. Dus pinnen kán!!

Daarnaast kun je tijdens de feestavonden op vrijdag én zaterdag alléén met consumptiebonnen betalen (dus géén contanten of pinnen). Deze bonnen kunnen op zowel vrijdag- als zaterdagavond worden gekocht. De verkoop start op beide avonden rond 21:00 uur.
Feestavonden
Natuurlijk van harte welkom in de feesttent!! Ter verhoging van de feestvreugde kan er op beide avonden een party worden gebouwd. In de grote feesttent zullen DJ's optreden, want we willen er een mooie happening van maken. De toegang is alléén bestemd voor de deelnemers... en dat is gratis!
 • Vanavond treedt DJ Kahera op. Hij draait alweer enige jaren mee als Urban/Eclectic DJ in discotheken en clubs door heel Nederland, maar zijn repertoire is breder dan dat. Kahera was door heel Nederland te zien en horen als vaste DJ tijdens de Beste DJ van Nederland tour. Daarnaast deelde hij de booth met onder andere Dyna, The Partysquad, Hardwell en DJ Jean;
 • Op zaterdagavond verwelkomen we een bekende van de show: DJ A-Matic! Deze allround DJ heeft al vaker tijdens ons toernooi opgetreden en dat telkens met groot succes. A-Matic draait de hedendaagse hits uit de Top 40 en Top 100, de classics uit de jaren 70/80/90, maar ook R&B, Urban en House zoals Electro, Groove, Club, Trance en Hardstyle. De gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers komen natuurlijk ook aan bod.
De muziek start op vrijdagavond rond 20:30 uur; op zaterdagavond zal dit rond 21:00 uur zijn. De verkoop van de consumptiebonnen zal op beide avonden rond 21:00 uur starten.  
Parkeerverbod
Let op: Tijdens het toernooi is het verboden om te parkeren op de Hoofdweg in Midwolda! Er geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de Hoofdweg en de politie zal controleren. De gemeente Oldambt zal parkeerverbodsborden plaatsen. Ook is parkeren op de verharde fiets- en wandelpaden vanaf het parkeerterrein naar het evenemententerrein of naast het kampeerterrein NIET toegestaan. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Strandweg. Tijdens de piekuren zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden. Volg hun adviezen graag op.

Een gezond alternatief is natuurlijk...de fiets! Wij zorgen voor een fietsenstalling aan de buitenzijde van het festivalterrein (nabij het kampeerterrein). Graag hier jouw fiets stallen en op slot zetten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal e.d. 
 
Vrijwilligers gezocht!
Ook deze laatste nieuwsbrief sluiten we af met onze oproep om vrijwilligers: ben je in de gelegenheid om zelf te helpen of ken je familieleden, vrienden of collega's, neem dan graag even contact met ons op via onze website (zie hierboven). Jullie hulp wordt zeer gewaardeerd -  tijdens, maar vooral ook op zondagmiddag tijdens de afbouw van het toernooi. Dank alvast!

Graag tot ziens vandaag aan de Strandweg in Midwolda!!  

Het bestuur:
Gea, Germa, Laura, Lianda, Linda, Ger, Jan Koert, Jurjan en Wubbo

Nieuwsbrief 2023 1

Nieuwsbrief 2023 1
Beste Beachvolleyballers, 2023 is inmiddels in volle gang, maar toch wensen we iedereen alsnog een gelukkig, gezond en sportief jaar! Daaraan willen we zelf ook ee…
 

Nieuwsbrief 2022 7

Nieuwsbrief 2022 7
Beste Beachvolleyballers, Wat was het een feest! Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2022 is nog geen twee weken achter de rug en de rust is weergekeerd op het Noor…