Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2022 5

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2022 5

 
 

 

Beste Beachvolleyballers,

Nog 9 nachtjes slapen en dan mogen we weer!! Zo kort voor het toernooi zetten wij de laatste puntjes op de i, zodat we samen van een geweldig toernooi kunnen genieten. Wij zijn zo goed als rond qua voorbereidingen en de weersvoorspellingen zijn vrij gunstig. In deze nieuwsbrief besteden we opnieuw aandacht aan diverse onderwerpen met het oog op het toernooi op 10, 11 en 12 juni a.s.   

Hierbij de laatste oproep voor het bestellen van overheerlijke bbq-pakketten in 2 varianten. Het aantal aanmeldingen hiervoor groeit gestaag en dat is heel goed nieuws. Inmiddels zijn er zo'n 70 bestellingen binnen. We hebben de aanmeldingstermijn met enkele dagen verlengd; je kunt je bestelling tot en met vrijdag 3 juni a.s. (=overmorgen) doorgeven!

Het barbecue-pakket bestaat uit 5 stukken vlees, twee soorten salades, stokbrood, kruidenboter en als toetje een bakje fruit. Dit is allemaal apart verpakt.

Er zullen meerdere barbecues staan waar je zelf je vlees kunt braden. De bbq zal op zaterdag 10 juni rond 18:30 uur beginnen op het evenemententerrein nabij de feesttent.

Je kunt kiezen tussen twee pakketten: een pakket met vlees of een vegetarisch pakket. Mocht je nog andere dieetwensen hebben, dan kun je deze bij de opgave vermelden.

  Vleespakket        

                                                                           

  Vegetarisch pakket  

Elk pakket (vlees of vegetarisch) kost € 15,= per persoon.

Het totaalbedrag van de bestelling kun je overmaken op NL61 RABO 0356345432 ten name van Buiten! Beachvolleybal. Vergeet niet jullie team-naam of je eigen naam te vermelden én hoeveel vlees- en/of vegetarische pakketten je wilt bestellen (of eventuele andere wensen)!

LET OP: Tijdens het weekend kunnen er geen pakketten meer worden besteld!

 

Huisregels

 

Hierbij wijzen we ook nog 's op onze huisregels, die tijdens het toernooi van kracht zijn. We verzoeken je vriendelijk om deze regels te lezen, zodat je weet wat wel of niet is toegestaan. We benadrukken dat op naleving van deze regels door het bestuur én de bewaking wordt toegezien. Onderstaand enkele voorbeelden:

 • Het gebruik of meenemen van glaswerk tijdens het evenement is streng verboden. Zelf meegenomen dranken mag alleen in plastic.
 • Alleen op het kampeergedeelte mogen (zwak-alcoholische) dranken in blik worden gebruikt. Buiten het kampeergedeelte is blikwerk verboden.
 • Toegang voor motorvoertuigen op het kampeer- en festivalterrein is verboden.
 • Het kampeerterrein is geopend vanaf vrijdag 10:00 uur en wordt zondag om 18:00 uur gesloten.
 • Verkoop, gebruik of aanwezig hebben van sterke drank (alcoholpercentage > 15%) is verboden.
 • Afval dient in de daarvoor bestemde containers op het terrein te worden gegooid. Op een centraal punt op het terrein staat een grote container waar volle vuilniszakken en groot afval in kan worden gedeponeerd. Neem zelf ook vuilniszakken mee.

Bovenstaande regels staan op de website van Buiten! Beachvolleybal - zie www.buitenbeachvolleybal.nl/toernooi/reglement.  Het document in pdf-format is gemakkelijk te downloaden. 

Alle deelnemers en bezoekers dienen zich aan dit reglement te houden. Belangrijk! Vergeet niet teamleden en supporters over de inhoud van het reglement te informeren; de contactpersoon van elk team is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn/haar teamleden en meegereisde supporters.

 

 

Informatie voor speeldag 1 - vrijdag 10 juni 2022

 

Hierbij informeren we jullie graag over belangrijke informatie voor de eerste dag van het toernooi, ofwel vrijdag 10 juni a.s.

 • Let op: De eerste wedstrijden beginnen op vrijdag om 18:30 uur! Wees ruim op tijd, zodat we volgens planning kunnen starten.
 • Speelschema: we maken gebruik van het online programma Tournify - bij de inschrijfstraat (zie hieronder) ontvang je o.a. een cateringlijst, waar de link naar de Tournify-app op staat, waarmee je tijdens het gehele toernooi de wedstrijdschema's en uitslagen kunt raadplegen.
 • Scheidsrechters: elk team dient voor de wedstrijden een scheidrechter beschikbaar te stellen. Op maandagavond 6 juni a.s. ontvangen de contactpersonen van de teams een overzicht via e-mail. In dit overzicht staat welk team voor welke wedstrijd een scheidsrechter dient te leveren. Download dit schema, deel dit met jouw team en zorg dat je dit bij je hebt tijdens het toernooi. 

             ---------------------------------------------------------------------------------------

 • De inschrijfstraat is geopend van 17:00 - 18:00 uur. Hier kunnen o.a. de kampeerkosten voor het overnachten op het kampeerterrein worden voldaan; in ruil daarvoor krijg je een tentlabel, die zichtbaar aan de tent moet worden bevestigd. Ook ontvangt elke tent een afvalzak én een cateringlijst. De inschrijfstraat zal zich nabij/in de grote feesttent bevinden. 
 • De kosten voor het kamperen zijn:
 •  

Overnachten (2 nachten)

€ 30,00 per 2-persoonstent

€ 50,00 per 4-persoonstent

€ 70,00 per 6-persoonstent

€ 100,00 per legertent

 

Oplaadpunt

Volgens de huisregels zijn aggregaten niet toegestaan. Dit zou betekenen dat mobiele telefoons, tablets, e.d. niet kunnen worden opgeladen. Ook daarin heeft de organisatie voorzien: we zullen een centraal oplaadpunt op het evenemententerrein creëren, waarschijnlijk in de buurt van de wedstrijdleidingunit. Hierop kunnen tot zo'n 20 apparaten worden aangesloten. Vergeet niet jouw eigen laadkabel(s) en powerbank(s) etc. mee te nemen! Ook kan dit oplaadpunt worden gebruikt voor het opblazen van jouw luchtbed (denk ook om evt. kabels hiervoor). 

 

Pinnen en bonnen

Tijdens het toernooi hebben we de beschikking over 2 pinautomaten. In 2019 hebben we gemerkt, dat er veel gebruik wordt gemaakt van pinnen. Dus pinnen kán!! Daarnaast kun je tijdens de feestavonden op vrijdag én zaterdag alléén met consumptiebonnen betalen (dus géén contanten of pinnen). Deze bonnen kunnen op zowel vrijdag- als zaterdagavond worden gekocht. De verkoop start op beide avonden rond 21:00 uur.

 

Feestavonden

Welkom in de feesttent!! Ter verhoging van de feestvreugde kan er op beide avonden een party worden gebouwd. In de grote feesttent zullen DJ's optreden, want we willen er een mooie happening van maken. De toegang is alléén bestemd voor de deelnemers... en dat is gratis!

 • Op vrijdagavond treedt DJ Kahera op. Hij draait alweer enige jaren mee als Urban/Eclectic DJ in discotheken en clubs door heel Nederland, maar zijn repertoire is breder dan dat. Kahera was door heel Nederland te zien en horen als vaste DJ tijdens de Beste DJ van Nederland tour. Daarnaast deelde hij de booth met onder andere Dyna, The Partysquad, Hardwell en DJ Jean;
 • Op zaterdagavond verwelkomen we een bekende van de show: DJ A-Matic! Deze allround DJ heeft al vaker tijdens ons toernooi opgetreden en dat telkens met groot succes. A-Matic draait de hedendaagse hits uit de Top 40 en Top 100, de classics uit de jaren 70/80/90, maar ook R&B, Urban en House zoals Electro, Groove, Club, Trance en Hardstyle. De gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers komen natuurlijk ook aan bod.

De muziek start op vrijdagavond rond 20:30 uur; op zaterdagavond zal dit rond 21:00 uur zijn. De verkoop van de consumptiebonnen zal op beide avonden rond 21:00 uur starten.  

 

Parkeerverbod

Let op: Tijdens het toernooi is het verboden om te parkeren op de Hoofdweg in Midwolda! Er geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de Hoofdweg en de politie zal controleren. De gemeente Oldambt zal parkeerverbodsborden plaatsen. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Strandweg. Tijdens de piekuren zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden. Volg hun adviezen graag op. Een gezond alternatief is natuurlijk...de fiets! Wij zorgen voor een fietsenstalling aan de buitenzijde van het festivalterrein. Graag hier jouw fiets stallen en op slot zetten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal e.d. 

 

Vrijwilligers gezocht!

Deze nieuwsbrief sluiten we wederom af met de inmiddels bekende oproep om vrijwilligers; ben je in de gelegenheid om zelf te helpen of ken je familieleden, vrienden of collega's, neem dan graag even contact met ons op via onze website (zie hierboven). Jullie hulp wordt zeer gewaardeerd -voor, tijdens en na het toernooi. Een geweldig toernooi organiseren, dat doen we graag, maar dan wel samen. Graag tot vrijdag 10 juni a.s. aan de Strandweg in Midwolda!!  

Het bestuur: Gea, Germa, Laura, Lianda, Linda, Ger, Jan Koert, Jurjan en Wubbo

 

 

 

Nieuwsbrief 2023 1

Nieuwsbrief 2023 1
Beste Beachvolleyballers, 2023 is inmiddels in volle gang, maar toch wensen we iedereen alsnog een gelukkig, gezond en sportief jaar! Daaraan willen we zelf ook ee…
 

Nieuwsbrief 2022 7

Nieuwsbrief 2022 7
Beste Beachvolleyballers, Wat was het een feest! Het Buiten! Beachvolleybaltoernooi 2022 is nog geen twee weken achter de rug en de rust is weergekeerd op het Noor…