Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2022 4

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2022 4

Beste Beachvolleyballers,

Het toernooi begint al over 17 dagen! Nog ruim 2 weken en dan mogen we weer los met z'n allen. Zodra het toernooi dichterbij komt, dan wordt de nieuwsbrief iets uitgebreider. Hierbij delen we graag belangrijke informatie over ons reglement, de eerste speeldag, pinnen/bonnen en enkele reminders. Veel leesplezier!   

Nogmaals een oproep voor het bestellen van overheerlijke bbq-pakketten in 2 varianten. Wij willen alle deelnemers de gelegenheid geven om op zaterdagavond, na de wedstrijden en voor het feest aan, gezellig met elkaar te gaan barbecueën.

Het barbecue-pakket bestaat uit 5 stukken vlees, twee soorten salades, stokbrood, kruidenboter en als toetje een bakje fruit. Dit is allemaal apart verpakt.

Er zullen meerdere barbecues staan waar je zelf je vlees kunt braden.

Je kunt kiezen tussen twee pakketten: een pakket met vlees of een vegetarisch pakket (in de vorige nieuwsbrief stond per abuis 'vegan', maar dat is hierbij gecorrigeerd). Mocht je nog andere dieetwensen hebben, dan kun je deze bij de opgave vermelden.

 Elk pakket (vlees of vegetarisch) kost € 15,= per persoon.

Als je individueel of als team gebruik wilt maken van deze aanbieding, dan kun je vóór 29 mei a.s. het totaalbedrag overmaken op NL61 RABO 0356345432 ten name van Buiten! Beachvolleybal. Vergeet niet jullie team-naam of je eigen naam te vermelden én hoeveel vlees- en/of vegetarische pakketten je wilt bestellen (of eventuele andere wensen)!

LET OP: Tijdens het weekend kunnen er geen pakketten meer worden besteld!

Huisregels

Graag jullie speciale aandacht voor het toernooireglement, dat in 2019 is opgesteld. Hierin staan de afspraken, die we gezamenlijk met elkaar hebben gemaakt via deelname aan dit superleuke toernooi. We hebben nu eenmaal huisregels nodig om ons allen te helpen tijdens het toernooiweekend. Dus neem deze aandachtig door, want op naleving wordt zeker toegezien door het bestuur en de bewaking. Onderstaand enkele voorbeelden:

  • Het gebruik of meenemen van glaswerk tijdens het evenement is streng verboden. Zelf meegenomen dranken mag alleen in plastic.
  • Alleen op het kampeergedeelte mogen (zwak-alcoholische) dranken in blik worden gebruikt. Buiten het kampeergedeelte is blikwerk verboden.
  • Het hebben van open vuren, zoals kampvuren en vuurkorven (ook indien met asplaat) is niet toegestaan. 
  • Het gebruik van aggregaten is niet toegestaan.
  • Tijdens het evenement is het toegestaan te overnachten in tenten. Geen overnachting op het kampeerterrein toegestaan in caravans, vouwwagens en/of campers.

Bovenstaande regels staan op de website van Buiten! Beachvolleybal - zie www.buitenbeachvolleybal.nl/toernooi/reglement  

Alle deelnemers en bezoekers dienen zich aan dit reglement te houden. Belangrijk! Vergeet niet teamleden en supporters over de inhoud van het reglement te informeren. Het document in pdf-format is gemakkelijk te downloaden. 

 

Informatie voor speeldag 1 - vrijdag 10 juni 2022

Hierbij informeren we jullie graag over belangrijke informatie voor de eerste dag van het toernooi, ofwel vrijdag 10 juni a.s.

  • Let op: De eerste wedstrijden beginnen op vrijdag om 18:30 uur! Wees ruim op tijd, zodat we volgens planning kunnen starten.

             ---------------------------------------------------------------------------------------

  • De inschrijfstraat is geopend van 17:00 - 18:00 uur. Hier kunnen o.a. de kampeerkosten voor het overnachten op het kampeerterrein worden voldaan; in ruil daarvoor krijg je een tentlabel, die zichtbaar aan de tent moet worden bevestigd. Ook ontvangt elke tent een afvalzak én een cateringlijst. De inschrijfstraat zal zich nabij/in de grote feesttent bevinden.
  • De kosten voor het kamperen zijn:

Overnachten (2 nachten)

€ 30,00 per 2-persoonstent

€ 50,00 per 4-persoonstent

€ 70,00 per 6-persoonstent

€ 100,00 per legertent

 

Pinnen en bonnen

Tijdens het toernooi hebben we de beschikking over 2 pinautomaten. Tijdens het toernooi in 2019 hebben we gemerkt, dat er veel gebruik wordt gemaakt van pinnen. Dus pinnen kán! Daarnaast kun je tijdens de feestavonden op vrijdag én zaterdag alléén met consumptiebonnen betalen (dus géén contanten of pinnen). Deze bonnen kunnen op zowel vrijdag- als zaterdagavond worden gekocht. 

 

Vrijwilligers gezocht!

Ook nu herhalen we deze oproep, want zonder vrijwilligers kan dit toernooi niet doorgaan. Dus ben je in de gelegenheid om zelf te helpen of ken je familieleden, vrienden of collega's, neem dan graag even contact met ons op via onze website (zie hierboven).Vele handen maken licht werk en dat klopt ook écht! Dit kost jullie maar een paar uurtjes - denk bijvoorbeeld aan het helpen tijdens de opbouw op donderdagavond en vrijdag in de morgen/middag en/of de afbouw op zondagmiddag na het toernooi. Of helpen tijdens de speeldagen bij de catering? Denk ajb niet 'ze redden zich wel', want het is echt heel veel werk om een prachtig weekend te organiseren. Dat doen we graag, maar dan wel samen. Graag tot vrijdag 10 juni a.s. aan de Strandweg in Midwolda!!  Het bestuur: Gea, Germa, Laura, Lianda, Linda, Ger, Jan Koert, Jurjan en Wubbo

Nieuwsbrief 2024 2

Nieuwsbrief 2024 2
Beste Beachvolleyballers, In de tweede nieuwsbrief van dit jaar graag jullie aandacht voor de financiële kant van deelname aan het Be…
 

Nieuwsbrief 2024 1

Nieuwsbrief 2024 1
Beste Beachvolleyballers, De maand januari is inmiddels vergevorderd, maar toch willen we jullie allen een sportief, gelukkig en bovenal gezond…