Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2022 1

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2022 1

Beste Beachvolleyballers,

Het jaar 2022 is inmiddels in volle gang en de samenleving krijgt gelukkig iets meer vrijheid om te bewegen. Daar haken wij als organisatie van Buiten! Beachvolleybal graag op in, want ook wij willen weer los. En het goede nieuws is: dat gaat gebeuren! Hieronder staan de data van het toernooi én de inschrijving. 

 

 

Data en inschrijving 

 

Het nieuwe toernooi staat gepland op 10, 11 en 12 juni 2022. De plaats van handeling is wederom het Noordstrand van het Oldambtmeer.

De inschrijving hiervoor start op vrijdagavond 28 januari a.s. om 20.00 uur. Inschrijven kan alleen via het inschrijfformulier op onze website www.buitenbeachvolleybal.nl   Hou er rekening mee dat we een maximum aantal teams kunnen toelaten. Deelname geschiedt op basis van binnenkomst van de aanmeldingen.

Wij willen ieder team verzoeken om alléén in te schrijven voor de klasse waarin je wilt spelen én enkel met de teamnaam die je wilt gebruiken. Wij hebben tijdens het vorige toernooi gezien dat er voor één team meerdere namen werden opgegeven voor verschillende klassen. Het uitpluizen hiervan kost ons heel veel tijd. Dank voor jullie begrip en medewerking!

 

Voorbehoud

 

Natuurlijk hopen ook wij dat het coronavirus in juni dusdanig onder controle is, dat we weer terug kunnen naar het 'oude normaal'. We willen graag een toernooi voor jullie organiseren, maar dan wel een compleet toernooi, waar sport en gezelligheid hand in hand kunnen gaan. Dat is voor ons een absolute voorwaarde. 

 

 

 

Geen automatische plaatsing

 

Graag willen we de winnende teams van het laatste toernooi in 2019 er nogmaals op wijzen, dat deze teams niet automatisch zijn geplaatst voor het aankomende toernooi in juni 2022.

 

 

Vrijwilligers gezocht!

 

Deze oproep heeft een terugkerend karakter, want we zoeken vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden, zowel tijdens de op- en afbouw van het toernooi als in het speelweekend. Schroom niet en meld je graag aan via het contactformulier op www.buitenbeachvolleybal.nl. Dank alvast!    

 

Graag tot ziens op het toernooi in juni 2022 in Blauwestad! Het bestuur: Gea, Germa, Laura, Lianda, Linda, Ger, Jan Koert, Jurjan en Wubbo

Nieuwsbrief 2024 2

Nieuwsbrief 2024 2
Beste Beachvolleyballers, In de tweede nieuwsbrief van dit jaar graag jullie aandacht voor de financiële kant van deelname aan het Be…
 

Nieuwsbrief 2024 1

Nieuwsbrief 2024 1
Beste Beachvolleyballers, De maand januari is inmiddels vergevorderd, maar toch willen we jullie allen een sportief, gelukkig en bovenal gezond…