Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2021 1

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2021 1

Beste Beachvolleyballers,

De zomer van 2021 ligt net achter ons en we gaan weer richting de koudere dagen. Een goed moment om onze sportieve plannen voor de zomer van 2022 aan te kondigen, want wij willen in het nieuwe jaar graag weer los! Voor het nieuwe strandvolleybaltoernooi in Blauwestad mikken we op een weekend in juni 2022. De exacte data maken we in de komende maanden bekend via deze nieuwsbrief en via Facebook. Wij hebben er zin in! Graag jullie aandacht voor het volgende: De Rabobank gaat in 2021 opnieuw clubs en verenigingen financieel ondersteunen. Buiten! Beachvolleybal doet hieraan graag mee, want de organisatie van een meerdaags toernooi is een kostbare aangelegenheid. Jullie kunnen ons op een vrij eenvoudige manier helpen door op Buiten! Beachvolleybal te stemmen. Daarvoor moet je wel lid zijn van de Rabobank. Ben je dat nog niet? Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Wat het kost? Niets, alleen een paar seconden van je tijd. Leden van Rabobank Groninger Land kunnen verenigingen, stichtingen en clubs steunen door hun stemmen op ons uit te brengen. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Je kunt ons vinden onder de naam Buiten! Beachvolleybal Westerwolde.  Vanaf 4 oktober 2021 kun je stemmen via de Rabo app of Rabobank Online Bankieren (=internet bankieren). Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je favorieten en stemmen maar! Vergeet niet ook familie en vrienden te vragen om op ons te stemmen. Stemmen kan tot en met 24 oktober 2021. Hoe kun je stemmen? 

  • Via de Rabo app op jouw mobiele telefoon of tablet ga je onderin het scherm naar Service. Daarna kom je via Lidmaatschap bij het blokje Rabo ClubSupport.
  • Via Rabobank Online Bankieren in het overzichtsscherm klik je via Toon meer op Meer zelf regelen. Daarna kom je via Lidmaatschap bij het blokje Rabo ClubSupport.

Elke stem op Buiten! Beachvolleybal is voor het strandvolleybaltoernooi heel belangrijk - we rekenen op jullie stemmen. Dank voor jullie ondersteuning!  

Nieuwsbrief 2024 2

Nieuwsbrief 2024 2
Beste Beachvolleyballers, In de tweede nieuwsbrief van dit jaar graag jullie aandacht voor de financiële kant van deelname aan het Be…
 

Nieuwsbrief 2024 1

Nieuwsbrief 2024 1
Beste Beachvolleyballers, De maand januari is inmiddels vergevorderd, maar toch willen we jullie allen een sportief, gelukkig en bovenal gezond…