Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief #2

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief #2

Beste beachvolleyballers,

Allereerst een voorspoedig, sportief, maar bovenal gezond 2020 gewenst! De laatste nieuwsbrief dateert van enige maanden geleden, dus de hoogste tijd voor het laatste nieuws van Buiten! Beachvolleybal Blauwestad.
Toernooi 2020
We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe toernooi. De laatste editie op de nieuwe locatie in Blauwestad in juni 2019 was een daverend succes en de reacties van deelnemers en bezoekers waren heel positief, zeker ook wat de nieuwe plek aan het  Noordstrand van het Oldambtmeer betreft. Dit sterkt ons in onze overtuiging, dat we op deze locatie in 2020 weer een mooi toernooi kunnen organiseren.
 
Overigens zijn we door onvoorziene omstandigheden wel genoodzaakt om het speelweekend qua datum een week naar voren te halen. Het toernooi zal worden gehouden op 5, 6 en 7 juni 2020.
Website
De website buitenbeachvolleybal.nl wordt binnenkort aangepast en zal dus tijdelijk ‘under construction’ zijn. Zodra de site gereed is, dan zal de inschrijving kunnen starten. Dit zal naar verwachting volgende maand (februari) het geval zijn.
Bestuur
Het zal jullie niet zijn ontgaan, dat er mutaties zijn geweest in ons bestuur. We hebben niet alleen afscheid genomen van bijzonder leuke leden van ons team, maar we zijn daardoor ook een enorme schat aan ervaring kwijtgeraakt. Bijzonder spijtig voor ons, maar we wensen Bert, Marcella en Mick natuurlijk heel veel succes. Wellicht mogen we hen dit jaar in een andere rol begroeten tijdens het toernooi.
Versterking
Eind vorig jaar hebben we een oproep gedaan om nieuw organisatietalent te werven, ter versterking van ons bestuur. Tot onze grote vreugde hebben we meerdere enthousiaste reacties ontvangen. De gesprekken zijn begin deze week gehouden en de uitkomsten waren heel positief. Daarom kunnen we met blijdschap melden, dat we binnenkort qua bezetting weer op volle sterkte zullen kunnen opereren
Vrijwilligers gezocht!
Zonder vrijwilligers is een toernooi van deze omvang niet te realiseren. Naast versterking van het bestuur hebben we altijd behoefte aan vrijwilligers tijdens het toernooi. Dit betreft uiteenlopende werkzaamheden, zowel tijdens de op- en afbouw als in het speelweekend. Reacties zijn van harte welkom!

Nieuwsbrief #1

Nieuwsbrief #1
Beste beachvolleyballers, We hebben voor jullie én onszelf dubbelgoed nieuws: het bestuur van beachvolleybaltoernooi is op sterkte én er is een insch…