Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief #1

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief #1

Beste beachvolleyballers,

We hebben voor jullie én onszelf dubbelgoed nieuws: het bestuur van beachvolleybaltoernooi is op sterkte én er is een inschrijfdatum bekend!
Bestuur
Met trots mogen we 4 nieuwe, enthousiaste bestuursleden aan jullie voorstellen: Lianda, Germa, Laura en Linda, van harte welkom in het bestuur van Buiten! Beachvolleybal. We wensen jullie veel succes en vooral veel plezier in deze nieuwe rol! In de afgelopen week hebben we voor het eerst in de nieuwe samenstelling vergaderd en de eerste indrukken zijn zeer positief.
Data en inschrijving
Voor de volledigheid hierbij nogmaals de speeldata voor de 2020 editie van het toernooi: het toernooi zal worden gehouden op 5, 6 en 7 juni 2020.

De inschrijving hiervoor start op zaterdagavond 29 februari om 19.00 uur. Inschrijven kan alléén via het inschrijfformulier op onze website. 
Houd er graag rekening mee, dat we – op basis van de te verwachten belangstelling – wel een maximaal aantal teams zullen kunnen toelaten. Deelname geschiedt op basis van binnenkomst van de aanmeldingen.

Op dit moment worden de laatste wijzigingen aan de website doorgevoerd, zodat deze binnenkort weer live kan gaan, zeker ook met het oog op bovengenoemde inschrijving.
 
Geen automatische plaatsing
Graag willen we de winnende teams van het toernooi in 2019 erop wijzen, dat deze teams niet automatisch zijn geplaatst voor het aankomende toernooi in juni van dit jaar.
Deze oproep heeft een terugkerend karakter, want we hebben dringend vrijwilligers nodig voor uiteenlopende werkzaamheden, zowel tijdens de op- en afbouw van het toernooi als in het speelweekend. Schroom niet en meld je graag aan via het contactformulier op onze website. Alvast dank en we rekenen op jullie!

Nieuwsbrief #2

Nieuwsbrief #2
Beste beachvolleyballers, Allereerst een voorspoedig, sportief, maar bovenal gezond 2020 gewenst! De laatste nieuwsbrief dateert van enige maanden geleden, dus de …